(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Ximeta ND10 250GB

 
 
Omröstningar: 17
Betygsätt
795,00 :-
i lager: 1
Kvantitet:  

Ximeta ND10 250GB 

Nätverk HDD SmartDisk NetDisk 250 GB med USB 2.0 stöd 

I bekvämligheten med externa hårddiskar, har många av oss lärt sig av erfarenheten. Denna hårddisk är mer tillförlitlig, är det inte rädd för att bära i en portfölj till arbete och vänner, och volymen datalagring hårddiskar av konkurrensen. Med utvecklingen av nätverksutrustning för små kontor och vanliga hus / lägenheter ville använda ett separat lagringsmedia, som inte skulle bero på arbetet för andra datorer på nätverket och skulle vara mindre och billigare server. Nisha omedelbart tog nätverksanslutna hårddiskar - externa hårddiskar, med ett nätverksgränssnitt.När det inte finns några pengar i din egen server, nätverk hårddisk det bästa alternativet för att dela data. 

Idag ska vi titta en nätverksenhet NetDisk 250 GB från företaget SmartDisk. Denna enhet bygger på Ximeta NDAS tekniken och som komplement till nätet, har samma gränssnitt USB 2.0, vilket ger honom ytterligare möjligheter. 

NDAS-teknik 

Teknik NDAS (Network Direct Attached Storage) har utvecklats av Ximeta för att ansluta olika lagringsenheter (flash, magneto-optik, DVD, hårddiskar) direkt till nätverket, förbi datorn. Varje användare kan få direkt tillgång till en nätverksenhet och arbeta med honom, som om han var installerat i sin dator. 

Inkoppling Network Drive NDAS 

Förutom möjligheten att integrera enheten i nätverket omfattar NDAS-tekniken ytterligare funktioner som förbättrar tillförlitligheten. Som - låt oss titta. 

Massor av första nivån (RAID 1), spegling. Kan du kombinera två identiska nätverksenhet i ett RAID på nivå 1, vilket ger en fullständig automatisk lagring av data från en disk till en annan (spegling). 

Automatisk dataspegling i händelse av fel på en enhet, kommer du fortsätta att arbeta med andra, utan förlust av data. 

Block design gör det möjligt att kombinera två eller flera flygbolag i ett. Belopp som erhållits logisk enhet kommer att vara lika med den totala volymen förpackad hårddiskar. Till exempel, om du kombinerar tre 250 GB hårddiskar, du får en 750 GB. 

NDAS-block disk i händelse av fel på en fysisk disk information om andra enheter kommer att vara tillgängliga. Två NDAS-enhet kan kombineras till en RAID-array på noll. I detta fall fungerar de också som en, men informationen distribueras till var och en av dem. 

Spanning i RAID 0 array nivå. Denna förening ökar hastigheten på en nätverksenhet, men det ökar risken att förlora information, för i händelse av fel på en enhet, förlorar du en hel uppsättning.

Varje controller Ximeta NDAS har ett unikt ID och koder tillträde som tillåter dig att skydda data från obehörig åtkomst. Administratören kan avgöra vilken användare har rätt att få full tillgång till uppgifterna, läsa och skriva, som - bara läsa, och som regel neka åtkomst. 

Begränsat tillträde för användare 
Här kan du säkert ansluta NDAS enhet inte bara till interna nätverk av en organisation eller hemma, men också via Internet. 

Kontrollerkort Ximeta NDAS även att låta dig ansluta nätverksenheter med USB 2.0-bussen, vilket gör dem mer rörliga och informationsbärare, vilket kan ta hem från jobbet eller vänner. 

Således NDAS nätverksenheter tillgodose behoven hos de flesta användare, vilket ger ytterligare skydd av uppgifter både från misslyckanden och obehörig åtkomst. Jo, du förstår teorin går vi till praktiken. Finns kommersiellt tillgängliga som utrymmen för 3,5 "hårddiskar, och slutade 3,5" hårddiskar med förinstallerat skivor. Vi har framför oss en nätverksenhet NetDisk 80 GB, byggd på tekniken Ximeta NDAS.

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Ximeta ND10 250GB:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se