DELL Latitude E6440

DEBA001
DELL
Betyg 

Dell Latitude E6440 Core i5 8GB 500GB HDD 14"

3 225,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Sista produkten i lager

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
Beskrivning

OBS! Begagnad (säljes i befintligt skick)

Ordinarie pris: 9 680,00 kr

Den säkraste bärbara 14-tumsdatorn för företag.

Skydda data på alla typer av enheter, på externa medier och i molnet med Dell Data Protection | Encryption.

Välj din krypteringsnivå med alternativ som omfattar allt från förenklad BitLocker-hantering till den högsta FIPS 140-2-skyddsnivå som är kommersiellt tillgänglig för systemdiskar. Förvara dina användaruppgifter på säkert sätt med en FIPS 140-2-certifierad Trusted Platform Module (TPM). 

Dell ControlVault lägger till ytterligare ett lager maskinvarusäkerhet genom att isolera lösenord och inloggningsuppgifter på ett separat styrt maskinvarubaserat chip. 

Stoppa avancerad skadlig programvara tidigt med DDP | Protected Workspace, en proaktiv metod som skyddar mot skadliga program genom att automatiskt upptäcka och blockera alla skadliga rutiner i realtid till och med counterattack.

Tålig design

Res och arbeta med tillförsikt och lita på att din Latitude E6440 har en tålig konstruktion. Det MIL-STD-810G-testade Tri-metal-chassit, höljet av anodiserat aluminium och den pulverlackerade basen leder tillsammans till en exceptionell styrka och ett snyggt utseende som varar.

Produktdetaljer
DEBA001
1 Produkt

Datablad

Färg
Silver
Begagnad
Ja
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

DELL Latitude E6440

DELL Latitude E6440

Dell Latitude E6440 Core i5 8GB 500GB HDD 14"

Skriv din recension