(+46) 070 7818630
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Wireless Desktop Elite

 
 
Omröstningar: 4
Betygsätt
995,00 :-
i lager: 1
Vikt: 2 kg
Kvantitet:  

Microsoft Wireless Optical Desktop Elite

 

Installera denna uppsättning av inmatningsenheter är mycket enkelt: du behöver bara installera Microsoft IntelliPoint 5, stänga av datorn, sätt i kontakten PS / 2 eller USB-mottagare och ett tangentbord och mus - batterierna och tryck på Connect-knappen på båda enheter och ingången på receivern. Nu slår på datorn - det fungerar.
Tangentbordet - 20 extra knappar, som är konstruerade för en mängd olika saker, från den volym innan du besöker utvalda webbsidor. Alla dessa knappar är programmerbara. För deras inställningsverktyget används med företagets användarvänliga Microsoft. Till exempel kan du konfigurera Messenger-knappen för att stänga Internet-personsökare (och klicka på den när datorn är närmar myndigheterna).Hyllning till den nya mode - knappen ersätter den kombination av Alt Tab - visar en lista över öppna fönster.
Och på tangentbordet och musen är en ny kontrollelement Microsoft - Tilt Wheel (Logitechs Tilt Wheel). Tangentbordet är placerad till vänster. Förutom de sedvanliga scrolla upp och ner, kan den användas för horisontell rullning, mjukt böljande till höger eller vänster. Genom att klicka på scrollhjulet och luta den kan du växla mellan öppna fönster - även om det inte alltid klart i vilken typ av program du nu går.

Tilt Wheel - saken är visserligen bekvämt, men horisontell rullning är inte möjligt i alla program: det fungerar korrekt i programmen Microsoft, såsom Internet Explorer och Office XP, men inte fungerar, till exempel Adobe Photoshop.
I allmänhet ser tangentbordet ut som en solid och pålitlig, nycklarna är djupt utaplivayutsya. När du hör den distinkta (men inte för högt) klicka. Inte avtagbar panel för stöd med ytan av palmer, under huden "ganska lätt, även om vissa experter på ergonomi anser att åberopa händer om det över huvud taget i pressen bör inte. Och för att göra den mer bekväm, kan du lyfta tangentbordet med två utfällbara ben.
Böjda hölje Wireless IntelliMouse 2,0 motsvarar exakt form av palm, så att knapparna är precis under fingrarna. Utöver de vänstra och högra knappen, samt traditionella har ett rullningshjul, har musen två knappar som är belägna under tummen, är avsedda att navigera i en webbläsare.
Alla musknappar är programmerbara, och de kan tilldela olika uppgifter. Till exempel, en av knapparna under tummen, är det lämpligt att tilldela en funktion för att kopiera andra - klistra funktion. Om du har en vana av otålighet, "prick" sidorna av musen eller planlöst trumma på hennes fingrar, knapparna bättre helt och hållet. Retail.

 

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Wireless Desktop Elite:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se