(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Sony DSC-P1

OBS: Begagnad
 
 
Omröstningar: 17
Betygsätt
11.500,00 :- 395,00 :-
Du sparar: 11.105,00 :- (97%)
i lager: 1
Kostnaden för förpackning:  95,00 :-
Vikt: 1 kg
Kvantitet:  

Observera att vara är BEGAGNAD

Mycket liten digitalkamera Sony Cyber Shot DSC-P1 kan alltid ha den med dig och använda som en bärbar dator. Kompaktkamera DSC-P1 kommer att följa dig på resor, resor och utställningar. Familj album fyllt med många fina fotografier. Bröllop, födelsedagar, helgdagar i det land och många fler fångar digitalkamera DSC-P1. 

Bilden skapas av linsen SONY 8-24/2, 8 (39-117mm motsvarande 35mm), projiceras på CCD storlek 3.340.000 pixlar., Som perfekt förmedlar bildskärpa och alla olika nyanser av samma färg. Du kan spela in bilder utan komprimering i TIFF, vilket är ovärderligt för stora ökningar i tryck och bilder används inom tryckeribranschen. 

Beroende på syftet med undersökningen, kan du välja ett inspelningsläge och upplösning. Att skriva ut foton som är bäst lämpade TIFF och JPEG med en upplösning på 2048x1536 eller 1600x1200. Om bilden är nödvändigt för att skicka ett e-postmeddelande genom att välja inspelningsläge E-post, kameran automatiskt optimerar storleken på bilden. Vid behov kan lägga till en bild audio-kommentarer. Filmläget kan ta bort små bitar av video med ljud.Videoverket har liten storlek och framgång kan skickas per e-post. 

Exponering bryts i programvaran automatiskt, och om resultatet av automatisering otillfredsställande, kan du använda exponeringskompensation (+ / -2 EV). I vissa fall kan du använda motivprogram som ger bäst resultat under svåra skjutning villkor, till exempel vid fotografering på nära håll (makro), skytte i skymningen, och landskapsfotografering. För inomhus fotografi har en inbyggd blixt med inställbar makt. 

Kamera Cyber-Shot DSC-R1 har en kompakt design och användarvänlig design. Valet av menyalternativ är med joysticken. Sight bilder med hjälp av LCD-skärm och optisk sökare. LCD kan också visa och redigera bilder. 

Digitala kameror ökar effektbehovet. Företag SONY lösning på problemet. Power ges från kameran Li-ion batteri med hög kapacitet. Det är också möjligt en nätadapter. 

Slutförande 

Digitalkamera DSC-P1, audio-video-kabel, batteri NP-FS11, AC-adapter AC-LS1A, rep, kabel USB, handledsrem, minneskort Memory Stick, CD-ROM, bruksanvisning.

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Sony DSC-P1:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se