(+46) 070 7818630
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Canon IXUS 980 IS

OBS: Begagnad
 
 
Omröstningar: 25
Betygsätt
3.520,00 :- 1.650,00 :-
Du sparar: 1.870,00 :- (54%)
i lager: 1
Kostnaden för förpackning:  60,00 :-
Kvantitet:  

Observera att vara är BEGAGNAD

Digital IXUS 980 IS med 14,7 megapixels är en perfekt kombination av teknisk överlägsenhet och en unik elegant design i svart eller silver. Den drivs med Canons senaste DIGIC 4-processor och kombinerar avancerade automatiska funktioner med manuell kontroll.

 

Egenskaper

 

  • Digital IXUS på 14,7 megapixels i svart eller silver
  • 3,7x optisk zoom, optisk bildstabilisator
  • Manuell kontroll och 20 andra metoder
  • DIGIC 4
  • Teknik för ansiktsigenkänning
  • Rörelseigenkänningsteknik mot oskärpa
  • i-Contrast
  • 2,5-tums PureColor LCD II plus OVF
  • Multifunktionsratt, Min meny
  • VGA-filmer
 
Elegant stil. Exceptionella prestanda.
 14,7 megapixels
Med en otrolig sensor på 14,7 megapixels för bilder med en fantastisk hög upplösning ger Digital IXUS 980 IS detaljer i överflöd för stora utskrifter och kreativ bildbehandling. 

Stilfull
Digital IXUS 980 IS erbjuder elegant stil och hög bildkvalitet och finns i två färger: svart eller silver.

Avancerad optik
Högkvalitativ optik med 3,7x zoom säkerställer mångsidighet och fantastiska resultat både för stillbilder och filmer. Canons berömda optiska bildstabilisatorteknik motverkar kameraskakning och ger enastående bildkvalitet. 

Ta kontrollen
Som första Digital IXUS med manuell kontroll tillåter Digital IXUS 980 IS fotografering under mer krävande förhållanden och kreativa experiment. Ytterligare 20 automatiska metoder, bland annat QuickShot, för extra snabb fotografering av snabbt rörliga objekt eller hastiga händelser.

DIGIC 4
DIGIC4 innehåller det allra senaste i bildbehandlingsteknik och ger otrolig brusreducering. Resultatet är rena bilder med många detaljer, även i höga ISO-hastigheter. DIGIC 4 ger också exceptionell behandlingshastighet och starttid.

Teknik för ansiktsigenkänning
Fantastiska bilder på människor är lätt med den senaste ansiktsigenkänningen AF/AE/FE/WB, till och med för ansikten i vinkel och på långt avstånd. Ansiktsval och spårning optimerar inställningar för vald person medan FaceSelf-Timer väntar på att du ska välja ram för en bra gruppbild. Automatisk borttagning av röda ögon kan användas både vid fotografering och uppspelning.

Otrolig skärpa
Digital IXUS 980 IS bekämpar oskärpa med High ISO Auto och teknik för rörelseigenkänning, vilken fastställer både kamerans och motivets rörelse för optimal ISO. Servo AF spårar rörliga motiv för att hålla dem kvar i fokus.

Optimal kontrast
i-Contrast ger bättre ljusstyrka i bildens mörka områden. Resultatet är förbättrad kontrast med bibehållna detaljer i svåra ljusförhållanden.

Stor LCD
Med 2,5-tums PureColor LCD II får du fantastisk kontrast och färgåtergivning samt en bred visningsvinkel för enklare komponering, uppspelning och menynavigering – även i vinklar och i starkt solljus. Med en optisk sökare får du valmöjlighet för att komponera bilder. 

Lätt åtkomst
Multifunktionsratten ger snabb, bekväm och korrekt åtkomst till menyval, funktioner och bilder vid uppspelning. Anpassa menysystemet med Min meny för snabb åtkomst till de funktioner du använder mest. 

Videoscener
Ta spontana, högkvalitativa 30 b/s VGA-filmer med ljud.

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Canon IXUS 980 IS:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se