(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Iomega Zip Disk 750MB PC / MAC

 
 
Omröstningar: 20
Betygsätt
125,00 :-
i lager: 11
Kvantitet:  

Iomega Zip-Disk 750MB PC / MAC ZIP bärare är mycket populära i företag i Nordamerika. De används för säkerhetskopiering eller för att säkra offline lagring filer (säga i en säker). Även med tillkomsten av teknik CDRW, som fortsätter att penetrera företagsmarknaden, många företag fortsätter att investera i formatet ZIP, och förväntar oss att ZIP 750 lever upp till deras förväntningar. 

Med lanseringen av en ny ZIP-enhet 750 MB, Iomega inte bara väckt volymen till den nivå av standard CD, lyckades det att överskrida den med mer än 100 MB. Maximal hastighet för att läsa och skriva, som anges av tillverkaren är 7,3 MB / s, vilket verkligen gör den nya generationen av ZIP mest kraftfulla lösning för mobila lagringsenheter. 

Beteende under svåra förhållanden: "datakomprimering" 

Iomega menar att uppgifterna om ZIP-enhet väl är skyddat, och det har till stor del på grund av deras mekaniska styrka. Vi kunde inte motstå råd från tillverkaren för att försöka flytta skivan maskinen, och sedan läsa data från den. 

Iomega har hållit sitt ord. De data på disken läsa felfritt, även efter en sådan speciell metod "datakomprimering". Retail.

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Iomega Zip Disk 750MB PC / MAC:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se