(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Skapande av webbplatser

 
 
Omröstningar: 23
Betygsätt
3.000,00 :-
Finns inte i lager

 

Upprättande och utveckling av webbplatser.

Under skapandet av hemsidan för närvarande bör du ha vissa saker klara för dig:

 1. Registrera ett klart och tydligt domännamn som representerar ditt företag.
 2. Utveckla tekniska skal till webbplats som har alla nödvändiga funktioner för specifika målgrupper.
 3. Utveckla en attraktiv och konkurrenskraftig hemsida som möjligt för målgruppen.
 4. Resten lämnar du till oss, vi strävar efter att skapa en hemsida av högsta kvalitet. Intressanta internet platser som kan generera inkomster till sina ägare.

Webbplatsoptimering

 • Genom att bestämma sig för att göra en hemsida har du redan gjort ett stort steg men det krävs lite mer än så för att hemsidan ska lyckas att locka användare. Mål och funktioner är definitivt ett måste, du måste ha klart för dig allting innan du skapar en hemsida och de bör sitta i ryggmärgen på en innan man bestämmer sig för att skapa en hemsida. De sökande bör lämna din hemsida med nytta och nöje helt enkelt. Kontrollera att din webbplats verkligen är ett besök för att öka försäljningen av era varor och tjänster.

  Website Promotion

 • Anta att du målar på glas. Redan skapat en vacker webbplats, har publicerat en omfattande portfölj av ditt arbete - men du får inga samtal. Vad kan vara fel?
 • Faktum är att din vackra sida inte hittas. Inga Yandex eller Rambler. När en person skriver in "målning på glas, kommer han inte se din webbplats. Inte på första sidan eller den tredje. Det är sådana situationer som uppstår, och vi erbjuder service till främja webbplatsen i olika sökmotorer. Prata med oss - och inom några veckor kommer dina verk att synas klart och tydligt!

  Våra specialister har arbetat på ett Internet projekt under fyra år. Under denna tid har vi samlat ett omfattande sortiment - som grafiska verk, och verk med anknytning till din webbplats.

  Från 3.000:- för en informationssida, Ju fler funktioner som behövs att skapa, desto större blir priset upp till 30.000:- (Då pratar vi om seriösa databas strukturer, ect)

  Om du har några frågor kan du enkelt kontakta vår kundsupport eller per e-post. Vi arbetar med hög kvalitet och våra priser kommer att positivt överraska dig!

   

 • Frågor?

  Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

  Namn:

  E-post

  Var vänligen att specificera din fråga om Skapande av webbplatser:


  Skriv in numret, från bilden nedan
  code

  © PCLab Sweden HB .
  För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se