(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Allt om PC

 
 
Omröstningar: 39
Betygsätt
2.500,00 :-
Finns inte i lager

 


Trött på att ringa och fråga specialister efter service på en dator?
Om du måste ta itu med olika problem, såsom:

Hur fungerar korrekt i Word? 
Hur man bränner cd-skivor? 
Hur kan jag visa och redigera foton? 
Hur kan man hantera det arkivet? 
Hur installera och konfigurera programvaran du ha? " 
Hur gör jag installerar Windows XP? 
Vad filsystem välja att installera Windows XP? 
Hur att bryta en ny hårddisk i avsnitt och förbereda sig för att installera Windows XP? 
Hur installera drivrutiner för enheter? 
Återställa Windows, drivrutiner och alla installerade program vid fel? " 
Vad är BIOS och hur fungerar det? 
Hur öka minne? 
Hur installerar jag ett nytt grafikkort? 
Hur man ansluter ny hårddisk?

I dagens värld är en dator mycket väl etablerad i vårt liv. 
I verkligheten är situationen annorlunda, många användare saknar kunskap idag, med undantag för spel och arbete i specialiserade program. Många användare kan inte ens lösa ett mindre problem och föredrar istället att ringa in en specialist, när de i själva verket kan lösa en sådan uppgift helt på egen hand. 
Faktum är att detta kan även bli ett globalt problem eftersom IT-världen träder fram men kunskapen saknas. Så är du trött på att ringa, betala... lär dig av våra kurser.

Fullständig kurs titel: Struktur och programvara (Allt om PC'n)

Det är ett faktum om att samhället håller på att utvecklas till en allt mer avancerad IT-värld men kunskapen saknas för att alla ska kunna använda den och argumentera om detta är meningslöst. Datorn blir en integrerad del av livet, inte bara de enskilda, såväl som företag, institutioner och regeringen i allmänhet så är det bara. Därför är möjligheten att använda datorer och datorkunskap utbildning respektive i vår tid mycket viktigt för en människa och inte långt borta är de dagar då en grundläggande kunskap om datorn kommer att bli lika bindande som förmågan att läsa och skriva. Du behöver bara grundläggande kunskaper i hur man arbetar med en dator, för att klara av denna dator kurs. För dem som redan vet hur man arbetar med en dator, ni kan vara intresserad av att lära er mer avancerade datorprogram men kunskapen finns och kan läras ut till både amatörer och proffs i datorn en och samma utbildning.

Datakurser på ett träningscenter som "PCLab HB" kan du snabbt lära sig grunderna i  en datorer. Detta är möjligt eftersom datorn utbildningen sker på principen: från enkla till komplexa. Dessutom undervisas dessa kurser av kunniga lärare och kan enkelt förklara i både språk och form för att förklara alla nyanser av att arbeta med datorer. Det är dessa kurser som kan konventionellt kallas för "Computer for Dummies", den boken finns för att beskriva alla grunderna till datakunskap som fokuserar på människor som inte vet hur man använder datorer. Datautbildning ingår i en relativt omfattande utbildningsprogram, som ger alla elever som avslutade kurser, ser till att eleverna jobbar med datorer på en hög användarnivå. Kurserna kommer att avslöja för dig innebörden av sådana villkor som den hemliga: Windows XP och e-post. Lärande av Windows XP körs på ett underhållande sätt. När du arbetar med Windows lär du dig  med hjälp av praktiska övningar (De mest underhållande), som ägnar en stor del av tiden till förstå förmåga att använda denna vanligaste och mest populära operativsystem.

Som ett slutgiltigt resultat, efter examen från datautbildning vaknar man tryggt upp för att använda en dator och navigera i ett fönster med Windows, och datorer för nybörjare kommer att ge dig all nödvändig kompetens och kunskap för att tryggt arbeta med filer och mappar. Efter examen från datakursen komme, du att vakna för att kunna arbeta självständigt med en elektronisk brevlåda.

Datakurserna hålls i bekväma klassrum som är utrustade med kraftfulla moderna datorer för sådan verksamhet. Lektioner för nybörjare hålls på en dator på kvällen (18:00 till 20:00), två dagar i veckan under 6 veckor. Våra professionella lärare kommer att vara där - De är mycket skickliga yrkesmän med mångårig praktisk erfarenhet och ger individuell inställning till varje elev.

Slutligen är det värt att notera att diagrammet i sammanfattningen, som indikerar nivån på datakunskaper är en förutsättning för att arbetsgivaren, så efter examen från datautbildning, kommer du att kraftigt höja din kompetens och därmed öka dina chanser att hitta ett betalt arbete. Ingen tid att skjuta, anmäl dig till datakurser i Stockholm idag.

 

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Allt om PC:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se