(+46) 070 7818630
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

DELL Precision T5500

Leverans: Omgånde
OBS: Begagnad
 
 
Omröstningar: 2
Betygsätt
5.200,00 :-
i lager: 1
Kvantitet:  

Obs: BEGAGNAD

DELL Precision T5500

Intel Xeon 2.26 24GB ECC/256GB SSD/ PNY Nvidia Quadro 4000/

Pålitlig workstation med hög prestanda.

Kompakt kraftpaket
Dell Precision T5500 med dubbla socklar är otroligt kraftfull och skalbar trots sitt kompakta format, och erbjuder Intel Xeon-arkitekturens fulla processor- och minnesprestanda. Kärnfunktioner omfattar:

  • Kraftfulla prestanda med dubbla socklar i ett system som är tillräckligt kompakt för mindre arbetsplatser och begränsade skrivbordsutrymmen.
  • Seriösa prestanda i komplexa programmiljöer, tack vare nästa generations Intel Xeon-arkitektur.
  • Massiv minnesskalbarhet (upp till 72 GB för ECC-registrerat DDR3-minne)Höga prestanda, låga utrymmeskrav
Dell Precision T5500 har skapats för miljöer där utrymme prioriteras och erbjuder prestanda i klass med en arbetsstation med dubbla socklar i en kompakt, tyst förpackning.
Den trots sin storlek otroligt snabba och effektiva Dell Precision T5500 är utrustad med Intel Xeon-arkitektur med dubbla socklar och Intel QuickPath-teknik (där varje processorkärna har en integrerad minnesstyrenhet och anslutningar med hög hastighet) samt har stöd för upp till 72 GB ECC-registrerat DDR3-minne.

Otroligt grafikstöd
Med sina två PCIe x16-kortplatser och väl tilltagna kraft för den rad av grafikkort som stöds arbetar Dell Precision T5500 i höga hastigheter för att förverkliga dina projekt inom komplex design, animering, bildbehandling eller konstruktion.
Njut av topprestanda från de senaste grafikkorten i arbetsstationsklass: T5500 kan utrustas med professionella grafikkort från ATI och NVIDIA.
T5500 bidrar till att garantera superba prestanda med utmärkt tillförlitlighet genom att tillhandahålla testade eller certifierade grafikdrivrutiner för ett brett urval av arbetsstationsprogram.

Inställd, testad och turboladdad
Dell samarbetar med ledande oberoende programleverantörer (ISV:er) för att certifiera systemkompatibilitet, vilket garanterar att de certifierade arbetsstationsprogram du läser in i T5500 kommer att köras galant redan från början.
Dells avancerade termiska konstruktion och effektiva kylflänsar på processorn hjälper till att hålla igång Turbo Mode även under längre perioder av aktivitet.

Effektiv design
Dell Precision T5500 erbjuder en hög nivå av energieffektivitet och följer viktiga globala energistandarder, inklusive ENERGY STAR 5.02, EPEAT Gold och Blue Angel (Der Blaue Engel) 2009.
På grund av Dells avancerade moderkorts- och fläktdesign tillhandahåller T5500 ett väldigt effektivt och energieffektivt chassi som kan arbeta tyst även när arbetsstationen konfigurerats för enormt krävande aktiviteter.
Alla nya Dell Precision Tower-arbetsstationer har 85 % effektiv strömförsörjning med brett intervall för miljömedveten datoranvändning som inte innebär kompromisser med prestanda.

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om DELL Precision T5500:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se