(+46) 070 7818630
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

DELL Optiplex 9020

Leverans: Omgånde
OBS: Begagnad
 
 
Omröstningar: 7
Betygsätt
2.500,00 :-
i lager: 1
Kvantitet:  

Obs: BEGAGNAD

DELL Optiplex 9020

Dell OptiPlex 9020 SFF Core i5 8GB 128GB SSD Öka produktiviteten med den kraftfulla OptiPlex 9020 – Dells mest hanterbara stationära dator med Intel® Core™ vPro™ processorteknik, upp till Windows 8 Pro och Dells unika tilläggsfunktioner för vPro.

Hög prestanda för krävande jobb Klara enkelt av dina tuffaste uppgifter med vår mest kraftfulla stationära OptiPlex-dator. Öka produktiviteten med upp till 4:e generationens Intel® Core™ i5 och i7 processorer. Välj Windows 8 eller Windows 7 Professional så har du en stationär dator som är redo att arbeta direkt. Lagra massor av data och kom åt dem snabbt på en hårddisk, Solid State-hårddisk (SSD) eller en Solid State-hybridhårddisk med höga prestanda (SSHD).

Du kan enkelt köra flera program samtidigt med upp till 32 GB DDR3-minne med hög bandbredd. Gör flera saker samtidigt med upp till tre skärmar och få bättre grafikprestanda med ett dedikerat grafikkort som tillval. Kontroll i företagsklass Hantera enkelt alla dina stationära datorer och se till att verksamheten flyter på utan problem med hjälp av exceptionella, inbyggda hanteringsfunktioner.

Fjärrhantera och uppdatera dina stationära datorer med nästa generations Intel® vPro™ teknik. Utför out-of-band-BIOS-hantering, en till flera, med Dells unika tillägg till Intel® vPro™ för BIOS-hantering och radering av hårddisken Minska kostnaderna för att driftsätta, övervaka och uppdatera system med Dells automatiserade verktyg och hjälpprogram för hantering av klientsystem. Använd strömning till stationära datorer för optimal kontroll med inbyggt stöd för Dells lösning för behovsstyrd strömning till stationära datorer.

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om DELL Optiplex 9020:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se