(+46) 070 7818630
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Hem » Såld
Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Sony HDR-CX700VE

OBS: Demo exemplar
 
 
Omröstningar: 43
Betygsätt
Vikt: 0.5 kg
Finns inte i lager

Sony HDR-CX700VE

 

Videokamera med Full HD med enastående bildkvalitet och kreativ kontroll

  • Bilder av mycket hög kvalitet i svagt ljus med Exmor R™
  • Med vidvinkelobjektiv får du plats med mer i bilden
  • Innehåller en mängd funktioner med prestanda i toppklass


De bästa Full HD-bilderna någonsin
Ta del av fantastiska fotoprestanda, med upp till 40 timmars Full HD-inspelning på 96 GB internminne och ännu mer på valfritt minneskort. Med sofistikerad optisk teknik och avancerade användarfunktioner som ger dig fullständig kreativ kontroll när du skapar ursnygga, detaljrika videor och stillbilder.

De allra bästa Full HD-bilderna
Ta klivet upp till de allra jämnaste och detaljrikaste videobilder du sett som tagits med en videokamera. I det nya 1920 x 1080/50p-läget gör du inspelningar i mycket hög bildhastighet. Det är ett progressivt läge där 50 Full HD-bildrutor tas varje sekund så att du får extra skarpa resultat.

Gå och zooma – få ändå stadiga bilder
Skakiga bilder är ett vanligt problem när du fotar utan stativ. Med nya Optisk SteadyShot (OSS) med aktivt läge får du den bästa korrigeringen av skakningar i 3 dimensioner oavsett zoominställningar, t.o.m. medan du promenerar.

Det låter fantastiskt
Förtjänar inte dina videor ett bättre soundtrack? Den precisa mikrofonen tar upp 5.1-kanaligt surroundljud med större känslighet och reducerat vindljud. Stereohögtalare och S-Master-teknik garanterar rent ljud vid uppspelning på videokameran.

Få plats med mer på bilden
Försäkra dig om att alla får plats på bilderna från fester, födelsedagar och andra speciella tillfällen. Det högkvalitativa G-objektivet från Sony har förbättrad vidvinkelprestanda och kan fånga ett större motiv utan att du behöver backa.

Svag belysning? Inga problem
Många videokameror får problem när det blir för mörkt och bilden blir kornig och suddig. Den enormt ljuskänsliga Exmor R™-CMOS-sensor minskar bildbruset för skarpare bilder. Tillsammans med den kraftfulla BIONZ™-processorn ger det fina resultat även vid dåliga ljusförhållanden.

 

Frågor?

Du kan ställa alla frågor som finns med följande formulär.

Namn:

E-post

Var vänligen att specificera din fråga om Sony HDR-CX700VE:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se